Oeganda staat bekend om zijn wouden, bergen, chimpansees en gorilla's. Maar het land heeft zoveel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de diverse safariparken, waar naast de gangbare gamedrives ook bootsafari's mogelijk zijn. Of de Karamajong, een stam die nog steeds vast houdt aan hun traditionele levensstijl.

Er is bijna geen vriendelijker volk te vinden dan de Oegandezen. Zolang je bij kennismaking even de tijd neemt om een praatje over koetjes en kalfjes te houden, zal de gemiddelde Oegandees daarna absoluut voor je klaar staan om te helpen!

Oeganda is een land dat je het hele jaar door kunt bezoeken. Ook tijdens de verschillende regenseizoenen (die variëren per locatie) is een bezoek goed te doen. Over het algemeen zijn de buien in het regenseizoen kort maar heftig, waardoor je genoeg tijd overhoudt om van de omgeving te genieten. De temperatuur in Oeganda is constant: het gehele jaar ligt deze tussen de 25 – 28 graden. Uiteraard zitten er wat verschillen naar mate je je op hogere hoogte bevindt, waardoor Kibale een koudere regio is dan Karamoja.

In Oeganda bieden wij rondreizen aan op maat. Daarnaast hebben we 2 voorbeeldreizen voor u als inspiratie.

Natuurlijke en culturele hoogtepunten

Reizen door Oeganda

Vind een reis die bij uw wensen past

images

Oeganda voor de activelingen

Bezoek de minder bezochte Noord-Oeganda in deze active reis. U zult onder andere wandelen met herders, fietsen over de savanne, watervallen beklimmen en kayakken...

15 dagen 14 nachten
Vanaf €1950.00
images

Oeganda - Monkey bussines

Kom oog in oog te staan met Chimpansees en Berggorilla's...

15 dagen 14 nachten
Prijs op aanvraag
images

Reis op maat

Samen met onze reisspecialisten kunt u een reis samenstellen volgens uw eigen wensen.

Prijs op aanvraag