Welkom op de pagina ‘voor docenten’. Deze pagina is bedoeld voor de organisatoren/begeleiders van de studiereis. Hier vindt u handige informatie die u helpt bij het boeken, organiseren en plannen van de studiereis.

Wij weten dat er veel tijd gaat zitten in het boeken, organiseren en plannen van de reis. Daarom proberen wij u hier zo goed mogelijk bij te helpen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of social media.

Gallerij

Keuzemogelijkheden

Er zijn diverse keuzes die gemaakt moeten worden bij het samenstellen van een reis. Denk hierbij aan de bestemming, de reisdata en het soort accommodatie. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij al deze aspecten voor u op een rij gezet met daarbij de afwegingen die u kunt maken. Zo kan u zich een goed beeld vormen van de studiereis.

images

Bestemmingskeuze

Neema Tours verzorgt studiereizen naar Tanzania, Oeganda en Kenia. De keuze van het bestemmingsland kan afhangen van de leerdoelen van de studenten. Wilt u weten wat de verschillende landen te bieden hebben, klik dan hier voor de landenpagina’s.

images

Accommodatie

Er zijn diverse accommodatiemogelijkheden beschikbaar. Om de prijs zo laag mogelijk te houden kiezen de meeste hogescholen voor kampeerreizen, maar ook guesthouses en lodges behoren tot de mogelijkheden.

images

Programma

Het programma is waarschijnlijk het meest belangrijkste onderdeel van de reis. Het is belangrijk dat het wordt afgestemd op leeftijd, interesses, het niveau en de leerdoelen van de studenten. Wij kunnen u daarin uitgebreid adviseren. Ook hebben we diverse opdrachten al klaar liggen die mogelijk interessant kunnen zijn voor u en uw studenten.

Ondersteuning

Onze reisdeskundigen komen persoonlijk bij u langs om uw wensen over de studiereis te bespreken. Wij luisteren goed naar uw wensen, staan altijd voor u klaar en voorzien u van duidelijke en complete informatie.

images

Informatiebijeenkomsten

Een aantal weken voor vertrek komen wij bij u langs op school voor een informatiebijeenkomst. Wij bespreken hierin de praktische informatie over de reis. Zoals het programma, de vaccinaties en de paklijst.

images

Prijs

Wij denken met u mee om de reis prijstechnisch zo interessant mogelijk te maken. Onze offertes zijn helder en laten u duidelijk zien wat er wel en niet wordt meegenomen in de totaalprijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

images

Reisbegeleiding

Vanuit Neema Tours kan er reisbegeleiding mee op de studiereis. Deze kunnen helpen met de operationele zaken ter plekke. Dit is handig als u zelf nooit op de bestemming bent geweest of een tekort hebt aan begeleiders vanwege lesverplichtingen. Ook geeft u dit de gelegenheid om bezig te zijn met het inhoudelijk gedeelte van de reis.

Voorbeeld programma's

images

Rondreis voor Biologen - Tanzania

Evolutie, Ecologie en diversiteit in de praktijk

15 dagen 14 nachten
Vanaf €1595.00
images

Duurzaam Toerisme in Uganda

Tourisme is Uganda is in opkomst, leer over de best practices en mogelijkheden op het gebied van duurzaam & sociaal tourisme

15 dagen 14 nachten
Starting at €1687.00

Uw reis samenstellen

De offerte

Wanneer wij uw wensen hebben besproken brengen wij een offerte uit. Deze offerte is op basis van daadwerkelijke beschikbaarheid en tarieven die op dat moment gelden.

Uw akkoord

U kunt per mail of telefoon akkoord geven op de offerte. Mocht u nog iets willen aanpassen, dan kunt u dit meteen doorgeven. De boeking is dan nog niet definitief. Wij zullen dan opnieuw de offerte met de aangepaste gegevens naar u toesturen.

Boekingsdocument ondertekend retour sturen

In het boekingsdocument staan alle details van de reis, zoals de betalingstermijnen en de hoogte van de aanbetaling. Dit document moet u ondertekenen en terugsturen. Zodra we dit document hebben ontvangen is de boeking definitief.

Aanbetaling

Er dient een aanbetaling gedaan te worden. Als u specifieke wensen heeft aangaande de betalingstermijnen, zijn deze zeker bespreekbaar.